Ford Fiesta

1.0 EcoBoost Titanium / NL AUTO / AUTOMAAT / CRUISE CONTROL / EXTRA WINTER-SET / PARKEERSENSOREN VOOR&ACHTER / NAV / BLUETOOTH / VERWARMDE VOORRUIT /
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 88.698 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
KX-632-Z
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2017
KleurRood
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud998 CC
Omschrijving

Eigentijdse en gedurfde styling zijn een belangrijk kenmerk van deze Ford Fiesta. Met zijn uitgesproken design onderscheidt hij zich nadrukkelijk van de massa. Zijn pittige prestaties dankt deze Ford aan zijn compacte en zuinige motor. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare ramen voor en start-stopsysteem.

Spraaksturing is onderdeel van de uitrusting van deze auto. Met uw stem kunt u de belangrijkste voertuigfuncties bedienen. Het navigatiesysteem is uw vertrouwde gids, waarheen de reis ook gaat. Bij de luxe van deze auto hoort ook automatische airconditioning. De DAB-ontvanger zorgt voor een ruime keuze uit digitale radiozenders en een kristalheldere geluidsweergave. Met de aanwezige parkeersensoren weet u altijd zeker of het past. Deze auto is voorzien van regensensor, cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

In de Ford Fiesta heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Bovenop deze veiligheidsfeatures heeft deze Ford bovendien hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

Bent u nieuwsgierig naar deze Ford Fiesta? Laat het ons dan snel weten.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem
achterbank in delen neerklapbaar
achterspoiler
Advanced Technology Pack
afst. bed. voor centr. deurvergr.
airco
airco (automatisch)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
audio installatie
Garanties
Nap