Lynk & Co 01

1.5 Plug-in Hybrid / 262 Pk / NL-Auto / 36.000 Km / Automaat / Open/Pano-Dak / 360 Camera / Virtueel-Cockpit / Keyless / LED / DAB / Apple-Carplay / Adaptieve Cruise-Control / Navi / Stoelverwarming / ELKTR-Pakket / PDC / LMV 20' / ENZ.
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
  • DAB ontvanger
  • elektrisch bedienbare achterklep
Bouwjaar 2023
Kilometerstand 36.831 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
S-426-HS
CarrosserieSUV
Bouwjaar2023
KleurZwart
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1477 CC
Omschrijving

Gezien z’n capaciteiten en design is deze Lynk & Co 01 van de jongste generatie. Met z’n uitermate bescheiden meterstand koopt u eigenlijk een nieuwe auto. Maar dat betaalt u mooi niet. Deze hybride Lynk & Co 01 gaat slim om met energie. Door rijden en remmen wordt de accu van de elektromotor opgeladen, die de brandstofmotor en handje helpt of zelfs de aandrijving overneemt. Een praktische extra is de elektrisch bedienbare achterklep die opent en sluit met een druk op de knop. Onderweg heeft u extra veel te zien dankzij het glazen panoramadak. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, dakspoiler, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Het digitale dashboard vertelt u onderweg alles dat bijdraagt aan een veilige, efficiënte rit. Adaptive cruise control houdt de ingestelde snelheid vast en houdt afstand tot het voertuig voor u. De aanwezige file assistent meet de afstand tot uw voorligger en zorgt voor een veilige afstand. Staat het voor u opeens stil? Dan zorgt het systeem dat de auto ook stopt. Voor een veilige rit is het belangrijk dat uw handen het stuur vasthouden en uw ogen gefocust blijven op de weg; daarom kunt u het audio-installatiesysteem, met DAB-ontvangst en full map navigatiesysteem bedienen met het stuurwiel of via spraakbediening. Kabels niet nodig, de draadloze telefoonlader laadt uw smartphone al rijdend bij. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, parkeersensoren achter, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

U geniet nog meer van het rijden met uw Lynk & Co omdat u wordt beschermd door intelligente veiligheidssystemen. Tijdens de rit hebt u altijd een bijrijder, want de verkeersbord-detectie leest de borden langs de weg en projecteert ze voor u op het instrumentarium. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Forward collision warning waarschuwt bij een dreigende aanrijding en vermindert de gevolgen van een ongeval. In deze Lynk & Co vinden we verder een dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en vermoeidheidsherkenning.

Uiteraard is een proefrit altijd mogelijk. Bel onze verkoper voor een afspraak!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control adaptief met Stop&Go en stuurhulp
DAB ontvanger
elektrisch bedienbare achterklep
elektrisch verstelb. bestuurdersstoel met geheugen
keyless entry
LED koplampen
lichtmetalen velgen 20"
metaalkleur
navigatiesysteem full map
Garanties
Nap