ŠKODA Kamiq

1.5 TSI ACT Business Edition / NL Auto / Automaat / Adaptive Cruise / Carplay / Stoelverwarming / Digital Dash / PDC Voor&Achter / Camera / DAB / Navi / LMV /
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Climatronic (elektronisch geregelde airconditioning met vochtigheidssensor) en automatisch dimmende binnenspiegel (PHB)
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map + hard disk
  • Stoelverwarming op de voorstoelen en verwarmde ruitensproeierkoppen (PWP)
  • Velvet Red (K1K1)
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 108.522 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
H-480-RK
CarrosserieSUV
Bouwjaar2020
KleurVelvet red metallic (rood metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Representatief, luxueus en veelzijdig, dat zijn de belangrijkste kwaliteiten van de Skoda Kamiq. De benzinemotor van deze Skoda is niet alleen zuinig, maar ook bijzonder prestatiegericht. Op koude en donkere dagen zijn de verwarmbare voorstoelen een uitkomst. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, in delen neerklapbare achterbank, LED-achterlichten en verstelbare lendensteunen.

Het digitale dashboard is niet alleen enorm fraai en handig, maar draagt actief bij aan een veilige en slimme rit. Met behulp van de achteruitrijcamera kunt u zo strak inparkeren als u maar wilt! Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. Met uw smartphone maakt u overal contact met de auto. Remote services geven direct inzicht in uiteenlopende functies en zijn op afstand te activeren. Rijplezier en luisterplezier gaan hand in hand dankzij het high performance audiosysteem. Ook is de Skoda uitgerust met: navigatiesysteem met harde schijf, electronic climate control, draadloos opladen, DAB ontvangst, regensensor en keyless entry.

In de Skoda Kamiq heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Voorzien van het Lane-keeping systeem. Ofwel: blijf automatisch in je baan. Het forward collision warning-systeem is constant alert en detecteert via sensor de afstand tot voorliggers. Wordt die te klein, dan volgt een automatische waarschuwing. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, autonoom remsysteem en bandenspanningcontrolesysteem.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

Opties
Apple Carplay/Android Auto
Climatronic (elektronisch geregelde airconditioning met vochtigheidssensor) en automatisch dimmende binnenspiegel (PHB)
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map + hard disk
Stoelverwarming op de voorstoelen en verwarmde ruitensproeierkoppen (PWP)
Velvet Red (K1K1)
achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera (KA1)
Adaptive Cruise Control (tot 210 km/h) (PC5)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun voor
Garanties
Nap