Volkswagen Golf

2.0 TSI GTI Performance Automaat / Trekhaak / Adaptive Cruise Control / Stoelverwarming / NAV / Bluetooth / Parkeersensoren Voor&Achter /
  • airco (automatisch)
  • lichtmetalen velgen 17"
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 52.853 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
R-355-GX
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurAtlantic blue metallic (blauw metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1984 CC
Omschrijving

Prestaties op hoog niveau, een onderscheidende, stijlvolle carrosserie en een ruim en comfortabel interieur, het zijn de eigenschappen waarmee auto’s als deze Volkswagen Golf hun reputatie hebben gevestigd. Zoals het een echte Volkswagen betaamt, verkeert deze Golf in uitstekende conditie. In deze auto vindt u een benzinemotor en een automatische transmissie. Deze Volkswagen Golf legt bestuurder én bijrijder compleet in de watten met de verwarmbare voorstoelen. Uitstekende zitsteun en een strakke look? Daar zorgen de sportstoelen voor! Ook 17 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, LED-dagrijverlichting, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en actieve hoofdsteunen zijn aan boord.

In één oogopslag zijn alle vitale functies afleesbaar dankzij het digitale dashboard. Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Bij deze auto is uw smartphone een geavanceerde afstandsbediening. Remote services brengen u overal in contact met uw auto. Een goede veiligheidsvoorziening is de stuurbediening voor belangrijke functies. Het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. De auto is voorzien van een draadloze telefoonlader, zodat uw smartphone tijdens de rit 100% wordt. Ook is de Volkswagen uitgerust met: achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, parkeersensoren achter, regensensor, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Volkswagen in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. De forward collision warning geeft een botswaarschuwing als een aanrijding dreigt met een voorligger. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. Verder is deze auto uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u nieuwsgierig bent naar deze auto, neem dan snel contact met ons op.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
lichtmetalen velgen 17"
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
Active Info Display (9S8)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
Autonomous Emergency Braking
bandenspanningscontrolesysteem