Volkswagen Polo

1.2 TSI Comfortline / NL Auto / Automaat / 1E Eigenaar! / Unieke KM-Stand! / Cruise Control / 5 Deurs / Airco / Navi / 16'' LMV /
  • Radio-navigatiesysteem RNS 315 (RGX/PNB)
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 60.333 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
21-ZHF-3
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2012
KleurDeep black pearl
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

Zegt u nou zelf: zo’n overdreven grote auto heeft u toch niet nodig? Deze auto is weliswaar wat kleiner, maar biedt daardoor een overdaad aan voordelen qua geld en gemak. Het zijn de degelijkheid van de constructie en de doordachtheid van het ontwerp die ervoor zorgen dat een Volkswagen jarenlang begeerlijk blijft. Zoals deze Polo, bijvoorbeeld. Met deze auto is een pittige rijstijl mogelijk, terwijl de motor toch spaarzaam met brandstof omgaat. Bij de rijke uitrusting horen ook warmtewerend glas, in hoogte verstelbare voorstoelen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare ramen achter en snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging.

Deze auto kent elke bestemming als z’n broekzak, dankzij het navigatiesysteem. Altijd goed zicht dankzij de regensensor, onder alle weersomstandigheden. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! In deze auto kiest u zelf uw ideale temperatuur dankzij de airconditioning. Ook automatisch dimmende binnenspiegel, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer horen tot de voorzieningen op deze auto.

In de Volkswagen Polo heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit. Een mooie optie is het bandenspanningscontrolesysteem, dat tijdig waarschuwt bij slappe banden.

Overtuigd? Bel dan voor een afspraak!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Radio-navigatiesysteem RNS 315 (RGX/PNB)
afst. bed. voor centr. deurvergr.
Alarm 'Plus' (WD1)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
autotelefoon voorbereiding
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
binnenspiegel automatisch dimmend
Boordcomputer incl. tyre leak indicator (WMR)
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
buitenspiegels in carrosseriekleur
Garanties
Nap