Volkswagen Golf

1.0 TSI Connected Series / NL Auto / Cruise Control / Parkeercamera / PDC Voor&Achter / DAB / Bluetooth / Navi / Clima / 16'' LMV /
  • 16" Lichtmetalen velgen Toronto (PJ3)
  • Airconditioning, automatisch (Climatronic) (PH2)
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 94.254 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
KN-126-D
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurDeep black pearl
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Degelijk, solide en technisch hoogstaand: dat kun je van Duitse auto’s nog altijd zeggen. En die omschrijving geldt zeker voor deze Volkswagen Golf. Veel auto, veel kwaliteit. Volkswagen-rijders weten het: een VW is gebouwd voor duurzaamheid en deze Golf ziet er dan ook uit als nieuw. De aandrijving van deze Volkswagen wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Goeie looks? Jazeker! Maar de sportstoelen zorgen ook voor een goed gesteunde en comfortabele zit. De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, adaptieve mistlampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

Alles vrij achter? De achteruitrijcamera laat het meteen zien. Het is veiliger om altijd uw ogen op de weg te houden en uw handen aan het stuur; daarom is dit voertuig uitgerust met een audio-installatiesysteem met DAB-ontvangst en een full map navigatiesysteem dat kan worden bediend via het stuurwiel of spraakbediening. De automatische airconditioning zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. In deze Volkswagen kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Lange stukken vermoeiend? Niet met de cruise control! Ook is de Volkswagen uitgerust met: automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volkswagen Golf samen. Vermoeidsheidsherkenning neemt tekenen van vermoeidheid waar bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er daardoor ongelukken gebeuren. Helling-op, helling-af, stilstaan, wegrijden… allemaal supermakkelijk dankzij de hill hold control.

Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
16" Lichtmetalen velgen Toronto (PJ3)
Airconditioning, automatisch (Climatronic) (PH2)
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
Achteruitrijcamera (Rear View) (KA1)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
audioinstallatie met CD-speler
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
Nap