Audi TT Roadster

1.8 5V Turbo / Stoelverwarming / Vol-leder / Airco / 17'' /
  • Fijnnappa leren bekleding (PLF)
  • lichtmetalen velgen 16"
  • Metallic (lak1)
  • Verwarmbare voorstoelen (PSV)
  • Volautomatische airconditioning (PH5)
Bouwjaar 2003
Kilometerstand 179.110 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
47-RXL-1
CarrosserieCabriolet
Bouwjaar2003
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelOnbekend
TransmissieHandgeschakeld
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren2
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1781 CC
Omschrijving

Wist je dat bestuurders van Duitse auto’s tot de meest merkentrouwe rijders horen? Geen wonder, want onze oosterburen koppelen kwaliteit en betrouwbaarheid aan grote klasse en uitstekende prestaties. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. En o ja, het lederen interieur is ook een vermelding waard! De meegeleverde stoelverwarming zorgt in no time voor een behaaglijk gevoel als het buiten koud is. De elektrische kapbediening is een technisch hoogstandje: het dak opent en sluit zonder dat u hoeft uit te stappen. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor zijn aan boord.

Dankzij automatische airconditioning is het interieur behaaglijk warm of verfrissend koel. En deze auto heeft ook lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bestuurders-informatie-systeem als standaard uitrusting.

Probeer deze auto uit en maak een proefrit. We zetten ‘m graag voor u klaar!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Fijnnappa leren bekleding (PLF)
lichtmetalen velgen 16"
Metallic (lak1)
Verwarmbare voorstoelen (PSV)
Volautomatische airconditioning (PH5)
achterspoiler
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Autotelefoon voorbereiding (9ZF)
bestuurders-informatie-systeem
bestuurdersairbag