Ford Focus Wagon

1.0 EcoBoost Active Business 125 Pk / NL-Auto / LED / DAB / Apple-Carplay / Navi / Airco / Cruise-Control / Rijstrooksensor / ELKTR-Pakket / Wegklapbare-Trekhaak / PDC / LMV 17' / ENZ.
  • 17 inch lichtmetalen velgen 5-spaaks in Shadow Black/Machined (D2YC1)
  • airco
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Cruise Control inclusief Adjustable Speed Limiting Device (ASLD) (GTDAJ)
  • DAB ontvanger
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 92.956 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-049-GZ
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Go Further, een kreet die bij u past? Dan is deze Ford zeker een nadere blik waard! Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. In deze Ford profiteert u onder andere ook van: 17 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, aluminium dakrailing, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Spraaksturing maakt het eenvoudiger en veiliger om deze auto onderweg te bedienen. Trekhaak aanwezig. Maar dat zie je niet meteen, want het is een elektrisch inklapbare trekhaak. Dankzij Connected Services houdt u de auto nog gemakkelijker in topconditie. Elke dag. U weet altijd waar u moet zijn, dankzij het full map navigatiesysteem. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Extra opties op deze auto zijn: parkeersensoren achter, cruise control, airconditioning, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

Geavanceerde technische systemen houden tijdens elke rit het verkeer in de gaten en reageren op potentieel gevaarlijke situaties. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Botsingen met een voorligger gebeuren relatief vaak. De forward collision warning slaat tijdig alarm als dat risico ontstaat, zodat u kunt ingrijpen. Ook helpen het hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem, uw rit tot een veilige rit te maken.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel contact op om een afspraak te maken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
17 inch lichtmetalen velgen 5-spaaks in Shadow Black/Machined (D2YC1)
airco
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Cruise Control inclusief Adjustable Speed Limiting Device (ASLD) (GTDAJ)
DAB ontvanger
Metaallak: Moondust Silver (PNZJB)
navigatiesysteem full map
parkeersensor achter
parkeersensor voor
rijstrooksensor met correctie
Wegklapbare trekhaak (elektrisch bedienbaar) inclusief Trailer Sway Assist (C1MAD)
Garanties
Nap