Toyota Avensis Wagon

1.8 VVTi Business 147 Pk / NL-Auto / 1-Ste Eigenaar / Volledig-Dealeronderhouden / Radio-Bluetooth / Navi / Camera / Cruise-Control / Climate-Control / ELKTR-Pakket / Trekhaak / LMV 16' / ENZ.
  • achteruitrijcamera
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 16"
  • Metallic lak (100)
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 146.368 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GG-240-Z
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2015
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1798 CC
Omschrijving

Al jaren een van de meest betrouwbare en geliefde automerken is Toyota. Waarheen u ook gaat, op deze auto kunt u rekenen. ‘Let’s go places’. De benzinemotor zorgt samen met de handgeschakelde zesversnellingsbak voor prima prestaties. Ook is de auto voorzien van: 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verstelbare lendensteunen.

Comfortabel en veilig achteruitrijden gaat gemakkelijker dan ooit met behulp van de achteruitrijcamera. De auto is voorzien van een trekhaak en is een uitstekende caravantrekker. Het full map navigatiesysteem en het audiosysteem bedient u met knoppen op het stuur. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Ook cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening horen tot de voorzieningen op deze auto.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen.

Wilt u deze auto bekijken en er eventueel mee rijden? Mail ons dan of bel ons, zodat we de auto voor u klaar kunnen zetten.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
achteruitrijcamera
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 16"
Metallic lak (100)
navigatiesysteem full map
trekhaak
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap