Hyundai Kona

1.6 T-GDI Fashion 177 Pk / Automaat / NL-Auto / 47.000 Km / Keyless / Head-Up Display / Apple-Carplay / Navi / Camera / Cruise-Control / Climate-Control / ELKTR-Pakket / Trekhaak / PDC Achter / LMV 17' / ENZ.
  • 17 Inch Licht Metalen Velgen
  • achteruitrijcamera
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 47.652 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-891-JF
CarrosserieSUV
Bouwjaar2019
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1591 CC
Omschrijving

Nu wordt het wel heel aantrekkelijk hoor. Deze Hyundai kan de concurrentie met topmerken prima aan zonder de hoofdprijs te vragen. New Thinking. New Possibilities. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Verder is de Hyundai uitgerust met: 17 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, aluminium dakrailing, extra getint glas, verstelbare lendensteunen, metallic lak, elektrisch bedienbare ramen achter, elektrisch inklapbare buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

Muziek luisteren wordt genieten met het high performance audiosysteem. Bij de zeer complete uitrusting van dit audiosysteem horen ook: full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, multifunctioneel sportstuur en achteruitrijcamera. Of het buiten nu warm is of koud, dankzij automatische airconditioning is het binnen altijd behaaglijk. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Cruise control is aanwezig; prettig voor de lange einden. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van lederen versnellingspook, verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes.

Met de nieuwste technologieën aan boord is deze Hyundai in staat om zelf te reageren op potentieel gevaarlijke situaties op de weg. Altijd uw blik op de weg: met de head-up display hoeft u geen moment uw ogen te verplaatsen. De info wordt geprojecteerd in het zichtveld voor u. Kop-staartbotsingen vormen een belangrijk deel van de meest voorkomende aanrijdingen. De forward collision warning van deze auto voorkomt zulke botsingen geheel of reduceert de ernst van de schade aanzienlijk. Het laatste wat u wilt is dat u achter het stuur indommelt. Om dat te voorkomen is deze auto uitgerust met vermoeidheidsherkenning. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als autonoom remsysteem en dodehoekdetectie, bent u steeds veilig onderweg.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
17 Inch Licht Metalen Velgen
achteruitrijcamera
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control
head-up display
keyless entry
Metallic lak (LAK-2)
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Nap