Peugeot 3008

1.2 PureTech Blue Lease Executive NL AUTO / AUTOMAAT / CRUISE CONTROL / APPLE CARPLAY&ANDROID AUTO / ACHTERUITRIJCAMERA / PARKEERSENSOREN VOOR&ACHTER / VOL-LEDER / STOELVERWARMING
  • Apple Carplay/Android Auto
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 17"
  • navigatiesysteem
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 127.560 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
SG-946-V
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurStandaardlak gris hurricane
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Bij het ontwerpen van de Peugeot 3008 stonden uw comfort en uw veiligheid centraal. Deze 3008 is van het bouwjaar 2018, hij heeft 125659 kilometer gelopen. De benzinemotor zorgt samen met de automatische transmissie voor prima prestaties. Bij de rijke uitrusting horen ook 17 inch lichtmetalen velgen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Het navigatiesysteem is gecombineerd met een uitgebreid audiosysteem, waarbij online muziek te beluisteren is via bluetooth. Tot de standaard uitrusting van deze auto hoort ook electronic climate control. Natuurlijk is een complete auto als deze ook voorzien van sensoren die de omgeving in de gaten houden. Deze Peugeot heeft niet alleen een automatisch inschakelbare verlichting aan boord, maar ook een regensensor en natuurlijk zijn er ook parkeersensoren achter. Voor de lange ritten is de cruise control een verademing. Ook is de Peugeot uitgerust met: lederen stuur, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Peugeot. Minder remweg, meer veiligheid: de Brake Assist haalt het beste uit het remsysteem als het erop aankomt. Het systeem voor vermoeidheidsherkenning neemt het waar als uw concentratie verslapt en geeft u dan een waarschuwing. Met het Lane-keeping systeem gaat u nooit onbedoeld over de streep.

Een proefrit levert het overtuigende bewijs. Bel nu!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 17"
navigatiesysteem
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
Nap