Mazda CX-3

2.0 SkyActiv-G 120 GT-M NL AUTO / ADAPTIVE CRUISE / HEADS-UP DISPLAY / STOEL&STUUR VERWARMING / ACHTERUITRIJCAMERA / PARKEERSENSOREN VOOR&ACHTER / BOSE-AUDIO / HALF-LEDER / DAB / NAV / BLUETOOTH
  • airco (automatisch)
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 84.916 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
TZ-872-X
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurCeramic
BrandstofBenzine
EnergielabelE
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Betrouwbaar in kwaliteit, een topper in rijprestaties en qua conditie in blakende vorm. Deze Mazda CX-3 staat voor u klaar! Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Mazda CX-3 is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Beknibbelen op comfort is er niet bij met deze Mazda CX-3. Hij is zelfs voorzien van een verwarmd stuurwiel! Bij de uitrusting van deze Mazda horen onder meer 18 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels en extra getint glas.

‘Boem is ho’? Niet met deze achteruitrijcamera. U ziet achter net zo goed als voor en krijgt een duidelijk geluidssignaal! Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Intelligente spraakbediening herkent uw commando’s en voert opdrachten snel en soepel uit. Als belangrijke extra geldt zonder twijfel het high performance audiosysteem met topkwaliteit geluidsweergave. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Wat u ook in deze auto kunt vinden zijn achteropkomend verkeer waarschuwing, automatische airconditioning, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry en automatisch dimmende binnenspiegel.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid onderweg levert de verkeersbord-detectie in deze Mazda. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. Bij concentratieverlies en toenemende vermoeidheid van de bestuurder, geeft de auto een sterk signaal om u weer bij de les te houden. Hierdoor kunnen veel ongelukken voorkomen worden. Verder is deze auto uitgerust met head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Als u wilt, kunt u een proefrit maken met deze Mazda CX-3. Bel of mail ons nu voor een afspraak.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrij assistent
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap