Volvo V60

2.0 T4 Business Sport R-Design / 190 Pk / Automaat / NL-Auto / Leder-Alcantara / Xenon / Radio-Bluetooth / Navi / Stoelverwarming / Adaptieve Cruise-Control / Lane-Assist / AFN-Trekhaak / PDC Achter / LMV 18' / ENZ.
  • Collision warning met Full Auto Brake, Pedestrian Detection en ACC met distance alert (818)
  • cruise control
  • dodehoek detectie
  • electronic climate controle
  • Inscription Crystal White pearl (707)
  • Intellisafe Pro Line (LINE-2)
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 151.765 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
SB-785-D
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2018
Kleur614 ice white solid
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingKunstleer
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1969 CC
Omschrijving

Laat u niets wijsmaken, deze Volvo V60 biedt alles wat u van een auto verlangt. Deze auto uit 2018 heeft 151765 kilometer gelopen. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Koude start? Niet met de verwarmbare voorstoelen! De sportstoelen zorgen ervoor dat u goed en comfortabel zit, ook als het gas erop gaat. In het donker zorgt de xenonverlichting voor een goed zicht op de weg. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 18 inch lichtmetalen velgen, sportonderstel, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank, actieve hoofdsteunen en verstelbare lendensteunen.

Met adaptive cruise control houdt deze auto automatisch afstand tot uw voorligger. Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Een goede veiligheidsvoorziening is de spraakbediening en stuurbediening voor belangrijke functies. De auto is natuurlijk voorzien van een navigatiesysteem met harde schijf en het audio-installatiesysteem biedt glasheldere geluidskwaliteit. Bij het wisselen van rijbaan kan een dode hoek ontstaan waardoor achterliggers te dichtbij kunnen komen. De achteropkomend verkeer waarschuwing geeft in dat geval automatisch een signaal. Nooit meer te warm of te koud. De electronic climate control zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. Ook R-design, parkeersensoren achter, regensensor, sportstuurwiel, dvd-systeem en automatisch dimmende binnenspiegel zijn aan boord.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo V60 samen. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het Lane-keeping systeem registreert permanent of u binnen de lijnen van de rijstrook blijft; dwaalt u onbedoeld af, dan waarschuwt het systeem en corrigeert de koers. Forward collision warning helpt u om kop-staart aanrijdingen te voorkomen. Verder is deze auto uitgerust met dodehoekdetectie, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Om deze auto zelf te ervaren, hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. Mailt of belt u ons direct?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Collision warning met Full Auto Brake, Pedestrian Detection en ACC met distance alert (818)
cruise control
dodehoek detectie
electronic climate controle
Inscription Crystal White pearl (707)
Intellisafe Pro Line (LINE-2)
kunstlederen/alcantara bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map + hard disk
parkeersensor achter
R-Design exterieur
rijstrooksensor
Garanties
Nap