Peugeot 308 SW

1.2 PureTech Blue Lease Premium 131 Pk / NL-Auto / Automaat / Half-Leder / Pano-Dak / Apple-Carplay / DAB / Navi / Camera / Adaptieve Cruise-Control / Climate-Control / ELKTR-Pakket / PDC / LMV 16' / ENZ.
  • Achteruitrijcamera 180 Visiopark 1 (QK02)
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • cruise control
  • Glazen dak en extra getinte ruit achterklep (OK01)
  • lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 81.275 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
G-834-XG
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2020
KleurBlanc nacré
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1199 CC
Omschrijving

Strakke lijnen en een uitgekiende vlakverdeling, deze Peugeot 308 SW is absoluut stijlvol. Maar daarbij is hij technisch doordacht en paart hij een uitstekende wegligging aan een krachtige en toch economische motor. De aandrijving van deze Peugeot wordt verzorgd door een driecilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Maximaal daglicht, royaal uitzicht: het glazen panoramadak zorgt ervoor! De uitmonstering van deze auto wordt gecompleteerd door onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, LED-achterlichten, verstelbare lendensteunen, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Terwijl het full map navigatiesysteem de ideale route voor u uitstippelt, geniet u van de kwaliteit van het audiosysteem met DAB-ontvangst. De bediening is bovendien gemakkelijk via knoppen op het stuur of via spraak. Nooit meer te warm of te koud. De automatische airconditioning zorgt altijd voor de temperatuur die u kiest. In deze Peugeot kunt u zich concentreren op het verkeer, terwijl de auto de omgeving voor u in de gaten houdt. Een automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat de verlichting aangaat als het donkerder wordt – in tunnels bijvoorbeeld – en de regensensor schakelt de ruitenwissers in als het nodig is. U hoeft er niets aan te doen. Bovendien zorgt de adaptive cruise control dat u de juiste afstand houdt tot uw voorligger. Ook sportstuur met schakelpaddels, automatisch dimmende binnenspiegel en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Tijdens de rit wordt u als bestuurder ondersteund door verschillende systemen die de weg en uw omgeving in de gaten houden. In het instrumentarium ziet u tijdens de rit ook de belangrijkste verkeersborden aangegeven, die de auto automatisch voor u leest. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands ‘botswaarschuwing′, treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Mooi binnen de lijnen van de rijstrook blijven? Het Lane-keeping systeem helpt altijd een handje.

Als u nieuwsgierig bent naar deze Peugeot 308 SW, neem dan snel contact met ons op.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Achteruitrijcamera 180 Visiopark 1 (QK02)
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
cruise control
Glazen dak en extra getinte ruit achterklep (OK01)
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
stof/kunstlederen bekleding
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap