Mazda 3

2.0 e-SkyActiv-G M Hybrid 122 Comfort met Bose Audio / NL-Auto / Keyless / Head-Up Display / DAB / Apple-Carplay / Navi / Camera / Adaptieve Cruise-Control / Stoel+Stuurverwarming / ELKTR-Pakket / PDC / LMV 16' / ENZ.
  • achteruitrijcamera
  • Apple Carplay/Android Auto
  • audio installatie premium
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch inklapbaar
  • cruise control adaptief
Bouwjaar 2020
Kilometerstand 79.941 km
Brandstof Hybride
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
H-222-DF
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2020
KleurDeep crystal blue
BrandstofHybride
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Bij de bouw van de Mazda 3 wordt niets aan het toeval overgelaten. Vandaar dat hier een auto staat die in optimale conditie verkeert. Elektrisch rijden of benzine? Deze hybride Mazda 3 combineert de pluspunten van allebei naar keuze. Op koude dagen voelt u zich snel behaaglijk op de verwarmbare stoelen. Aan een fijn opwarmertje in de kille dagen is gedacht, in de vorm van een verwarmd stuurwiel. Bij de zeer complete uitrusting van deze auto behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, dakspoiler, elektrisch inklapbare buitenspiegels, in delen neerklapbare achterbank en LED-achterlichten.

Niets achter deze auto blijft verborgen door de achteruitrijcamera. Een veilig gevoel! Adaptive cruise control is een comfortabele en veilige optie. Het systeem reguleert de snelheid en houdt automatisch afstand tot uw voorligger. Oliepeil, bandenspanning, sloten en andere functies zijn via een speciale app overal te checken dankzij Connected Services. Ook de akoestiek in de auto wordt optimaal benut door het high performance audiosysteem. De electronic climate control zorgt voor een behaaglijk klimaat in de auto. Met full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, regensensor, keyless entry, automatisch dimmende buitenspiegels en boordcomputer is deze auto helemaal compleet.

Deze auto is voorzien van innovatieve systemen die u onderweg begeleiden en beschermen. Hou zicht op de weg en check tegelijk de functies op het dashboard: dat kan, dankzij de head-up display. Onderweg fungeert de verkeersbord-detectie als het ware als uw bijrijder en attendeert u op de verkeersborden langs de weg. Het Lane-keeping systeem zorgt dat u mooi binnen de lijntjes blijft. Ongemerkt buiten de rijstrook komen is er niet meer bij. De auto is ook uitgerust met dodehoekdetectie, forward collision warning system, hill hold functie, brake assist, vermoeidheidsherkenning en bandenspanningcontrolesysteem.

Bel nu onze verkoopadviseur voor een proefrit!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
achteruitrijcamera
Apple Carplay/Android Auto
audio installatie premium
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch inklapbaar
cruise control adaptief
DAB ontvanger
electronic climate controle
head-up display
keyless entry
lichtmetalen velgen 16"
metaalkleur
Garanties
Nap