Toyota Prius

1.8 Dynamic AUTOMAAT / CRUISE CONTROL / HEAD-UP DISPLAY / STOELVERWARMING / JBL-AUDIO / BLUETOOTH / DRAADLOZE OPLADER / NAV / DAB
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 15"
  • navigatiesysteem full map
  • Parelmoer lak ‘Pearl White’ & ‘Emotional Red’ (110)
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 65.195 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
L-266-PK
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurRood
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1798 CC
Omschrijving

‘Let’s go places’, is het motto van Toyota. Dus kiest u maar: dichtbij of ver, de snelweg of de stad. Deze Toyota Prius zal u blijvend aangenaam verrassen. Deze hybride Toyota Prius gaat slim om met energie. Door rijden en remmen wordt de accu van de elektromotor opgeladen, die de brandstofmotor en handje helpt of zelfs de aandrijving overneemt. Tijdens gure dagen is het prettig zitten in de verwarmbare voorstoelen. Tot de uitrusting behoren ook 15 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bediende, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bediende ramen.

Parkeer en kijk niet om! De achteruitrijcamera doet dat voor u. Adaptive cruise control is veilig en comfortabel. De snelheidsregelaar houdt automatisch afstand tot het voertuig dat voor u rijdt. De bediening van het audio-installatiesysteem en het full map navigatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. De audio is overigens voorzien van DAB-radio voor een altijd heldere ontvangst. Extra veiligheid is gegarandeerd door de ingebouwde kruisend verkeer detectie. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Deze auto is voorzien van regensensor, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en boordcomputer.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Toyota Prius samen. Dat de auto steeds meer taken van de bestuurder overneemt, merkt u bijvoorbeeld aan het systeem voor verkeersbord-detectie in deze Toyota. Indien u onbedoeld de rijstrook lijkt te verlaten, reageert het Lane-keeping systeem meteen en corrigeert. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. De veiligheid van deze auto wordt verder verhoogd door head-up display, dodehoekdetectie, hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem.

Is uw nieuwsgierigheid gewekt? Bel ons dan snel om deze auto te komen bekijken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 15"
navigatiesysteem full map
Parelmoer lak ‘Pearl White’ & ‘Emotional Red’ (110)
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
armsteun achter
armsteun voor
audio installatie