Mazda 6

2.0 GT-M Line 155 Pk / NL-Auto / Half-Leder / Radio-Bluetooth / Stoelverwarming / Cruise-Control / Climate-Control / ELKTR-Pakket / PDC / LMV 17' / ENZ.
  • airco (automatisch)
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitensp.elektr.verstel -verwarmb.+inklapbaar
  • cruise control
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 206.320 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
31-XRF-4
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2012
Kleur16w
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1999 CC
Omschrijving

Het is een mooie auto, deze Mazda 6 uit 2012, hij heeft 206320 kilometer gelopen. Hij heeft een benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. Ga samen met uw bijrijder lekker zitten in de verwarmbare voorstoelen. Natuurlijk behoren 17 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bediende, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bediende ramen ook tot de uitrusting van deze complete auto.

Ook is de auto voorzien van automatische airconditioning. De radio bedienen zonder uw handen van het stuur te halen: het kan in deze auto dankzij de audiobediening op het stuurwiel. Met de cruise control kunt u zorgen dat u op die rechte stukken toch uit beeld blijft bij de flitsers. U bent in deze Mazda ook voorzien van automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Meer weten? Onze verkoper maakt graag een afspraak om u alles te laten zien!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitensp.elektr.verstel -verwarmb.+inklapbaar
cruise control
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 17"
Metallic lak (005)
voorstoelen verwarmd
achterbank in delen neerklapbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
Garanties
Nap