MINI Mini

1.5 Cooper Salt Business NL AUTO / CRUISE CONTROL / BLUETOOTH / NAV / PARKEERSENSOREN ACHTER / 3 DEURS / VERKOPEN IN OPDRACHT VAN KLANT
  • lichtmetalen velgen 15"
  • Navigatiesysteem (6UM)
Bouwjaar 2015
Kilometerstand 171.443 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
GK-288-T
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2015
KleurBlazing red ii metallic (rood metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren3
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1499 CC
Omschrijving

De vormgeving van deze MINI is stijlvol maar ingetogen en dat maakt meteen duidelijk dat u van deze auto pure kwaliteit mag verwachten. In deze auto vindt u een driecilinder benzinemotor en een handgeschakelde zesversnellingsbak. In deze auto profiteert u onder andere ook van: 15 inch lichtmetalen velgen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bedienbare ramen voor, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en in delen neerklapbare achterbank.

U kunt uw ogen op de weg houden, want het audiosysteem en het navigatiesysteem bedient u vanaf het stuurwiel. Natuurlijk heeft deze auto ook airconditioning. Parkeerplekken worden er niet ruimer op. Maar met de aanwezige parkeersensoren krijgt u deze MINI zonder problemen op z’n plaats. Lekker koersen op een constante snelheid: daarvoor zorgt de cruise control. De MINI is standaard voorzien van: lederen stuur, boordcomputer en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Zoals u mag verwachten van deze MINI is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen.

We kunnen u wel duizend dingen over deze auto vertellen, maar het is beter als u hem zelf komt bekijken en ervaren. Neemt u snel contact met ons op?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
lichtmetalen velgen 15"
Navigatiesysteem (6UM)
achterbank in delen neerklapbaar
airco
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Bluetooth handsfree kit met USB audio interface (6ND)
Boordcomputer met verbruiksberekening (550)
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
Garanties
Nap