Opel Corsa

1.0 Turbo Innovation 116 Pk / NL-Auto / 5 Deurs / Half-Leder / Radio-Telefoon / Stoel+Stuurverwarming / Airco / Cruise-Control / ELKTR-Pakket / AFN-Trekhaak / Parkeersensoren Achter / LMV 16' / ENZ.
  • Afneembare trekhaak (V65)
  • airco (automatisch)
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • Cruise control met snelheidsbegrenzer (K33)
  • Half-Leder
  • lichtmetalen velgen 16"
Bouwjaar 2016
Kilometerstand 104.087 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
JK-421-K
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2016
KleurZwart
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Een Opel is voor iedereen. Dat wil zeggen: iedereen die ondanks een vriendelijke prijs toch hoge eisen stelt aan kwaliteit, comfort en prestaties. Voor de aandrijving van deze auto zorgt een compacte motor. Tijdens de koude maanden is stoelverwarming een voorziening die u niet wilt missen. Fijn plusje, zeker in de kille dagen, is het verwarmd stuurwiel. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, halflederen bekleding, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en elektrisch bedienbare ramen voor.

Als u regelmatig met een aanhanger of een fietsendrager op pad bent, is de afneembare trekhaak een praktische extra. Een smartphone met internetverbinding legt eenvoudig overal contact met de auto. U kunt functies activeren en de conditie van de auto monitoren. De automatische airconditioning zorgt voor een prettige binnentemperatuur. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. De elektronische systemen in deze Opel helpen u actief om comfortabeler te rijden. Een automatisch inschakelbare verlichting en een regensensor houden de omstandigheden onderweg in de gaten. Met cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer is deze Opel helemaal compleet.

In de Opel Corsa heeft uw veiligheid en die van uw omgeving prioriteit.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Afneembare trekhaak (V65)
airco (automatisch)
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Cruise control met snelheidsbegrenzer (K33)
Half-Leder
lichtmetalen velgen 16"
Metallic lak (Lak 2)
parkeersensor achter
stuurwiel verwarmd
voorstoelen verwarmd
Winterpakket (LPYK)
achterbank in delen neerklapbaar
Garanties
Nap