Mitsubishi Outlander

2.0 PHEV Instyle NL AUTO / AUTOMAAT / TREKHAAK / ACHTERUITRIJCAMERA / KANTEL-SCHUIFDAK / VOL-LEDER / CRUISE CONTROL / NAV / BLUETOOTH / AUTOM. ACHTERKLEP / STOELVERWARMING
  • electronic climate controle
  • elektrisch schuif-/kanteldak
  • lederen bekleding
  • lichtmetalen velgen 18"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 172.240 km
Brandstof Hybride
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
8-SKX-81
CarrosserieSUV
Bouwjaar2013
KleurSilky white p
BrandstofHybride
EnergielabelA
TransmissieAutomaat
BekledingLeder
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1998 CC
Omschrijving

Geen andere techniek heeft in deze eeuw de automobiel zo veranderd als de hybridetechniek. Een hybride auto zoals deze, wordt aangedreven door een verbrandingsmotor en een elektromotor. Daardoor is de auto zuinig en vriendelijk voor het milieu. Deze Mitsubishi is voorzien van een mooie en comfortabele lederen bekleding. Voorin is het ’s winters genieten met de verwarmbare voorstoelen voor zowel bestuurder als bijrijder. Comfort, licht en het complete gevoel van ruimte wordt verzorgd door het elektrisch bediende panoramadak. De elektrisch bedienbare achterklep opent met een druk op de knop. Ook is de auto voorzien van: 18 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en elektrisch bediende ramen.

Middenin de winter stapt u in een behaaglijk warme auto dankzij de standkachel. Strak inparkeren wordt een fluitje van een cent door de achteruitrijcamera. Het high performance audiosysteem is volledig afgestemd op de akoestiek van de auto; genieten dus! Het full map navigatiesysteem zorgt ervoor dat u altijd de juiste en snelste route vindt. Via de schakelmogelijkheden op het stuur is de audiobediening veilig en eenvoudig. En dan is deze auto ook nog eens voorzien van electronic climate control, regensensor, cruise control, keyless entry, lederen stuur en lederen versnellingspook.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Even stilstaan op een hellend wegdeel is een eitje dankzij de hill hold control.

Hebben we u nieuwsgierig gemaakt? Grijp dan uw kans en plan direct online een proefrit.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
electronic climate controle
elektrisch schuif-/kanteldak
lederen bekleding
lichtmetalen velgen 18"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie premium
bestuurdersairbag
Garanties
Nap