Renault Captur

1.2 TCe Dynamique 118 Pk / Automaat / Keyless / DAB / Radio-Bluetooth / Navi / Airco / Cruise-Control / ELKTR-Pakket / LMV 16' / ENZ.
  • airco (automatisch)
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • cruise control
  • DAB ontvanger
  • keyless entry
  • Licht Metalen Velgen 16''
Bouwjaar 2017
Kilometerstand 61.017 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
J-103-HZ
CarrosserieSUV
Bouwjaar2017
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelD
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1197 CC
Omschrijving

Met een auto als deze Renault Captur komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto uit 2017 heeft 61017 kilometer gereden. De aandrijving van deze Renault wordt verzorgd door een viercilinder benzinemotor en een automatische transmissie. Bij de uitrusting van deze Renault horen onder meer 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, elektrisch bediende ramen en metallic lak.

Slimme spraakbesturing herkent gesproken opdrachten en voert ze uit. Zuinig, veilig en ontspannen op pad: dat kan dankzij het aanwezige full map navigatiesysteem. Automatische airconditioning regelt volautomatisch de temperatuur. U kiest de gewenste temperatuur en het systeem doet de rest. Voor storingvrije digitale radio-ontvangst zorgt de DAB-ontvanger. De auto neemt u werk uit handen doordat hij zelf veel in de gaten houdt. Een regensensor en een automatisch inschakelbare verlichting nemen waar wanneer de ruitenwissers en het licht aan moeten. Deze Renault is voorzien van cruise control, keyless entry, lederen stuur, boordcomputer en lederen versnellingspook.

Neem contact op voor een afspraak en laat een proefrit het bewijs leveren!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
Bluetooth telefoonvoorbereiding
cruise control
DAB ontvanger
keyless entry
Licht Metalen Velgen 16''
MediaNav navigatiesysteem (NAV0G1+RAD45A)
Metaalkleur (LAK-MET)
achterbank in delen neerklapbaar
achterbank verstelbaar
afwijkende dakkleur
alarm klasse 1(startblokkering)