Volvo V60

1.6 T3 Momentum NL AUTO / AUTOMAAT / CRUISE CONTROL / TREKHAAK / PARKEERSENSOREN VOOR&ACHTER / CLIMATE CONTROL / BLUETOOTH
  • electronic climate controle
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 17"
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 161.570 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
5-KLX-92
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2013
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1596 CC
Omschrijving

Met een auto als deze Volvo V60 komt u absoluut goed voor de dag. Deze auto komt uit 2013. Hij heeft een benzinemotor en een automatische transmissie. Bij de uitrusting van deze auto horen onder meer 17 inch lichtmetalen velgen, verstelbare lendensteunen, actieve hoofdsteunen, verwarmde ruitensproeiers, elektrisch bediende ramen, elektrisch inklapbare buitenspiegels, LED-dagrijverlichting en in delen neerklapbare achterbank.

Harder, zachter, aan, uit, volgende track, nieuwe zender… alle audiofuncties zijn regelbaar via de audiobediening op het stuur. Met electronic climate control hoeft u alleen de gewenste temperatuur in te stellen. Het systeem doet de rest. Omdat u nu eenmaal niet overal ogen heeft, is deze Volvo V60 voorzien van een achteropkomend verkeer waarschuwing die registreert wanneer de afstand tot uw achterligger te krap is. Inparkeren en uitparkeren kost geen enkele moeite dankzij de parkeersensoren. Maximumsnelheid? Even de cruise control instellen en u blijft perfect binnen de marges. De uitrusting van deze auto is met verstelbaar stuur, automatisch dimmende binnenspiegel, boordcomputer, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en bagage afdekhoes behoorlijk compleet.

De nieuwste veiligheidssystemen komen in deze Volvo V60 samen. Bij een noodstop levert de Brake Assist automatisch nóg meer remkracht om de remweg te verkorten.

We laten u graag een proefrit maken, neemt u contact met ons op?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
electronic climate controle
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 17"
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
alarm klasse 1(startblokkering)
aluminium interieur afwerking
Anti Blokkeer Systeem
armsteun achter
armsteun voor
Automatisch dimmende binnenspiegel (168)
Autonomous Emergency Braking
Garanties
Nap