Renault Scénic

1.3 TCe Intens / Cruise Control / Half-Leder / 1850KG Trekgewicht / Dealer Onderhouden / Panoramadak / Parkeercamera / Bluetooth / Navi / Extra Getint Glas / Clima / LED / 20'' LMV /
  • airco (automatisch)
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lederen/stof bekleding
  • lichtmetalen velgen 20"
  • navigatiesysteem full map
  • Panoramisch vast glazen dak (TFPAN)
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 60.680 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XD-230-H
CarrosserieMPV
Bouwjaar2018
KleurGrijs
BrandstofBenzine
EnergielabelB
TransmissieHandgeschakeld
BekledingHalf leder / stof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1330 CC
Omschrijving

In vorm en stijl zijn Franse auto’s onovertroffen, bovendien bieden ze uitstekende rijkwaliteiten. Deze Renault Scénic heeft 60680 kilometer gelopen, hij is van het bouwjaar 2018. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. In het interieur zijn hoogwaardige materialen toegepast. De bestuurdersstoel heeft een massagefunctie. Onderweg kan hij u een heerlijke, weldadige massage geven waardoor u ontspannen en alert uw rit kunt vervolgen. Door het glazen panoramadak heeft u een weidse zichthoek en geniet u van licht en een gevoel van ruimte. Verder is de Renault uitgerust met: 20 inch lichtmetalen velgen, LED koplampen, halflederen bekleding, elektrisch inklapbare buitenspiegels, extra getint glas en LED-achterlichten.

Ook het geluid aan boord is top-of-the-line. Het high performance audiosysteem levert superieure prestaties. De automatische airconditioning zorgt onder alle omstandigheden voor een prettige temperatuur. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. Het luxeniveau in deze Renault is niet alleen gericht op comfort, maar ook op uw veiligheid. Tal van sensoren helpen u om de omgeving in de gaten te houden. De automatisch inschakelbare verlichting zorgt dat automatisch de verlichting wordt ingeschakeld als het donker wordt, wat bijvoorbeeld in tunnels erg handig is. En de regensensor zet de ruitenwissers aan zonder dat u eraan hoeft te denken. De cruise control betekent gemak, comfort en zuinig rijden. De uitrusting van deze auto is met dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, keyless entry, automatisch dimmende binnenspiegel en lederen stuur behoorlijk compleet.

Zoals u mag verwachten van deze Renault Scénic is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Verkeersbord-detectie herkent verkeersborden en toont deze op het instrumentarium van de auto. Onbedoeld buiten de rijstrook raken wordt voorkomen door het Lane-keeping systeem. Vermoeidsheidsherkenning herkent tekenen van vermoeidheid bij de bestuurder. Het systeem voorkomt dat er ongelukken gebeuren doordat de bestuurder in slaap valt. De auto is ook uitgerust met hill hold functie, brake assist en bandenspanningcontrolesysteem.

Er is nog meer te vertellen over deze auto, maar dan moet u hem ook zelf ervaren. U bent van harte welkom om hem te bekijken en om een proefrit te maken.

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco (automatisch)
Apple Carplay/Android Auto
lederen/stof bekleding
lichtmetalen velgen 20"
navigatiesysteem full map
Panoramisch vast glazen dak (TFPAN)
achterstoelen verschuifbaar
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun achter
armsteun voor