ŠKODA Rapid Spaceback

1.0 TSI Greentech Clever 25.000 Km / NL-Auto / Pano-Dak / Radio-Bluetooth / Navi / Stoelverwarming / Cruise-Control / Airco / Trekhaak / PDC Achter / LMV 16' / ENZ.
  • airco
  • airco (automatisch)
  • Bluetooth telefoonvoorbereiding
  • buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
  • cruise control
  • DAB (Digital Audio Broadcasting) (QV3)
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 25.317 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XD-760-G
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2018
KleurQuartz grey metallic (grijs metallic)
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders3
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud999 CC
Omschrijving

Hij zorgt voor een ontspannen rijervaring, deze Skoda Rapid Spaceback. Het is een auto uit 2018, op de teller staat een kilometerstand van 25317. Hij rijdt lekker, deze Skoda. Pittig ook, met dank aan de compacte en zuinige motor. De verwarmbare voorstoelen zijn een weldaad voor rug en schouders. Het glazen panoramadak biedt u een breed zicht op de omgeving. U wordt in deze auto ook getrakteerd op 16 inch lichtmetalen velgen, LED-dagrijverlichting, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels en verwarmde ruitensproeiers.

Dankzij de spraaksturing bedient u verschillende functies zonder uw handen van het stuur te halen. Nooit meer de weg zoeken en ontspannen arriveren bij uw reisdoel. Met het full map navigatiesysteem zit u veilig en ontspannen in de auto. Natuurlijk is er ook automatische airconditioning aanwezig. Geniet van een ruime selectie digitale radiostations met de DAB-ontvanger. Parkeersensoren zijn een waardevolle toevoeging aan deze auto. De sensoren waarschuwen tijdens het parkeren en voorkomen schade aan de auto. En deze auto heeft ook cruise control, automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, boordcomputer en lederen versnellingspook als standaard uitrusting.

Een belangrijke bijdrage aan de veiligheid in deze auto is de vermoeidheidsherkenning, die waarneemt wanneer de bestuurder tekenen van vermoeidheid vertoont.

We laten u deze auto graag helemaal zien. Belt u ons voor een afspraak?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
airco
airco (automatisch)
Bluetooth telefoonvoorbereiding
buitenspiegels elektrisch verstel- en verwarmbaar
cruise control
DAB (Digital Audio Broadcasting) (QV3)
lichtmetalen velgen 16"
Metallic lak (CL02)
navigatiesysteem full map
panoramadak
parkeersensor achter
Plus-pakket
Garanties
Nap