Honda HR-V

1.5 i-VTEC Elegance NL AUTO / AUTOMAAT / TREKHAAK / CRUISE CONTROL / STOELVERWARMING / ACHTERUITRIJCAMERA / PARKEERSENSOREN VOOR&ACHTER / BLUETOOTH / NAV / DAB
  • electronic climate controle
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
  • voorstoelen verwarmd
Bouwjaar 2018
Kilometerstand 63.588 km
Brandstof Benzine
Transmissie Automaat
Specificaties
Kenteken
NL
XF-703-B
CarrosserieSUV
Bouwjaar2018
KleurCrystal black p.
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieAutomaat
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1498 CC
Omschrijving

Het eigentijdse ontwerp en de toonaangevende techniek maken van iedere Japanse auto een kwaliteitsproduct. Dat is ook te merken aan deze Honda HR-V. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een automatische transmissie. Bestuurder en bijrijder krijgen een warm welkom: deze Honda HR-V is voorzien van verwarmbare voorstoelen. Ook 16 inch lichtmetalen velgen, elektrisch inklapbare buitenspiegels en elektrisch bediende ramen zijn aan boord.

De bediening van het audio-installatiesysteem gebeurt met knoppen op het stuur. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Ervaar het comfort van inparkeren met parkeersensoren. Deze auto laat zich moeiteloos in elk parkeervak manoeuvreren. De automatisch inschakelbare verlichting en regensensor zorgen dat onderweg automatisch de verlichting en de ruitenwissers worden ingeschakeld. Daarmee nemen ze u veel werk uit handen. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! Ook sportstuur met schakelpaddels en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening zijn aan boord.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. De actuele snelheidslimiet, een inhaalverbod en andere verkeersborden; de verkeersborddetectie ondersteunt u tijdens elke rit. Het Lane-keeping systeem doet precies wat nodig is: waarschuwen en corrigeren bij onbedoelde overschrijding van de rijstrooklijnen. Het systeem van forward collision warning, of in gewoon Nederlands ‘botswaarschuwing’, treedt in werking als de sensor te weinig afstand signaleert met een voor- of tegenligger. De auto is ook uitgerust met hill hold functie en autonoom remsysteem.

Als u meer wilt weten over deze auto, dan vertellen we u dat graag. Belt of mailt u ons vandaag nog?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
electronic climate controle
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
voorstoelen verwarmd
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
audio installatie
Autonomous Emergency Braking
bestuurdersairbag
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Garanties
Nap