Mazda 2

1.5 Skyactiv-G Sport Selected NL AUTO / CRUISE CONTROL / AFNEEMBARE TREKHAAK / LANE ASSIST / ACHTERUIRIJCAMERA / APPLE CARPLAY&ANDROID AUTO / BLUETOOTH / NAV / DAB
  • Apple Carplay/Android Auto
  • lichtmetalen velgen 16"
  • navigatiesysteem full map
Bouwjaar 2019
Kilometerstand 106.247 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
XS-911-T
CarrosserieHatchback
Bouwjaar2019
KleurMachine gray
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is aftrekbaar
Cilinderinhoud1496 CC
Omschrijving

Bescheiden in lengte, hoogte en breedte. Maar brutaal in prestaties. De motor maakt een vlotte rijstijl mogelijk en is toch zuinig met brandstof. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, dakspoiler, in hoogte verstelbare passagiersstoel, extra getint glas, in delen neerklapbare achterbank en elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels.

De achteruitrijcamera vergemakkelijkt achteruit inparkeren. U ziet duidelijk wat er achter de auto gebeurt. Onbedoeld snijden na het inhalen gebeurt niet meer, dankzij de achteropkomend verkeer waarschuwing. Ook op de korte stukken is de cruise control een uitkomst. Kijk maar bij de benzinepomp! Even op de startknop drukken en rijden maar: dat is het gemak van keyless start! Met de ingebouwde airconditioning zit u altijd ontspannen achter het stuur. Extra opties op deze auto zijn: dashboard met spraakbediening, full map navigatiesysteem, DAB ontvangst, lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Zoals u mag verwachten van deze Mazda 2 is hij uitgerust met een reeks aan actieve veiligheidssystemen. Keep your lane? Het Lane-keeping systeem zorgt er automatisch voor. In een noodsituatie telt elke meter. Het brake assist systeem van deze auto zorgt ervoor dat uw remweg korter wordt. Dankzij veiligheidsvoorzieningen als hill hold functie en bandenspanningcontrolesysteem, bent u steeds veilig onderweg.

Even bellen voor een afspraak en deze Mazda staat voor u klaar!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
Apple Carplay/Android Auto
lichtmetalen velgen 16"
navigatiesysteem full map
achterbank in delen neerklapbaar
achteropkomend verkeer waarschuwing
achteruitrijcamera
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bandenspanningscontrolesysteem
bestuurdersairbag
bestuurdersstoel in hoogte verstelbaar
Garanties
Nap