ŠKODA Yeti

1.4 TSI Ambition CRUISE CONTROL / TREKHAAK / STOELVERWARMING / PARKEERSENSOREN ACHTER / BLUETOOTH / TPMS / AIRCO
  • 16" lichtmetalen velgen Nevis (0270)
  • electronic climate controle
  • Stoelverwarming op voorstoelen (0270)
Bouwjaar 2012
Kilometerstand 154.442 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
HG-301-J
CarrosserieSUV
Bouwjaar2012
KleurBruin
BrandstofBenzine
EnergielabelC
TransmissieHandgeschakeld
BekledingStof
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1390 CC
Omschrijving

Deze Skoda Yeti staat voor u klaar. Een geweldige, nog jonge occasion die goed is voor gemakkelijk nog een tonnetje of twee op de teller. De aandrijving komt voor rekening van een benzinemotor en een handgeschakelde versnellingsbak. Behaaglijk onderweg zijn? Als bestuurder geniet u van de verwarmbare voorstoelen. Net als uw bijrijder! Tot de voorzieningen van deze auto behoren 16 inch lichtmetalen velgen, aluminium dakrailing, extra getint glas, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bedienbare ramen achter.

Natuurlijk is er ook electronic climate control aanwezig. Met de audiobediening op het stuur regelt u de geluidsinstallatie gemakkelijk en veilig. Kom-maar-kom-maar…ho! Zo eenvoudig is het voordeel van parkeersensoren. En zo behulpzaam! Met deze auto bent u ontspannen onderweg dankzij de cruise control. De uitrusting van deze Skoda is met lederen stuur, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, bagage afdekhoes en lederen versnellingspook behoorlijk compleet.

Indien u interesse heeft in deze auto, zetten we hem graag klaar voor een proefrit. We horen graag van u, mailt of belt u ons meteen?

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
16" lichtmetalen velgen Nevis (0270)
electronic climate controle
Stoelverwarming op voorstoelen (0270)
alarm klasse 1(startblokkering)
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
armsteun voor
Audio Pack 1 (Radio/cd-speler Swing met mp3-functionaliteit) (0060)
bagage-scheidingsnet
bagagedek
bestuurdersairbag
Bluetooth handsfree carkit met telefoonbediening op stuurwiel (0085)