Volkswagen Golf Variant

1.2 TSI Highline NL AUTO / TREKHAAK / CRUISE CONTROL / ALCANTARA BEKLEDING / BLUETOOTH / NAV / 16''
  • 'Climatronic' airconditioning (PH2)
  • 16" lichtmetalen velgen "Atlanta" (PJ1)
  • Alcantara/stof "Clark" interieur (WL4)
  • audio-navigatie full map + hard disk
Bouwjaar 2013
Kilometerstand 251.616 km
Brandstof Benzine
Transmissie Handgeschakeld
Specificaties
Kenteken
NL
1-SRG-53
CarrosserieStationwagon
Bouwjaar2013
KleurDeep black pearl
BrandstofBenzine
EnergielabelA
TransmissieHandgeschakeld
BekledingAlcantara
Aantal cilinders4
Aantal deuren5
BTW/Marge regelingBTW is niet aftrekbaar
Cilinderinhoud1198 CC
Omschrijving

Dit is niet zomaar een Volkswagen Golf Variant. De hoge prestaties van de motor, het strak afgestelde onderstel en de uitgekiende verhoudingen van de transmissie staan garant voor bergen rijplezier. Niet voor niets is de vraag naar gebruikte Volkswagens zo groot, want de kwaliteit staat ook na een aantal jaren nog buiten kijf, zoals aan deze Golf Variant duidelijk te zien is. Met zijn benzinemotor en handgeschakelde zesversnellingsbak is dit een prima auto voor nog vele kilometers. De sportstoelen houden u en uw passagier stevig vast tijdens een snelle rit, maar bieden ook altijd comfortabele ondersteuning. Tot de uitrusting behoren ook 16 inch lichtmetalen velgen, adaptieve mistlampen, aluminium dakrailing, elektrisch verstelde en verwarmde buitenspiegels, verstelbare lendensteunen en elektrisch bediende ramen.

Het audiosysteem en het navigatiesysteem met harde schijf bedient u veilig met knoppen op het stuurwiel of met gesproken commando’s. Ook is de auto voorzien van electronic climate control. Het drukke verkeer eist onderweg al uw aandacht op. Daarom is het goed dat deze Volkswagen is voorzien van diverse systemen die u assisteren tijdens de rit. Een automatisch inschakelbare verlichting neemt het waar als het donker wordt of gaat schemeren, en schakelt dan automatisch de verlichting in. Op dezelfde manier "ziet" de regensensor de eerste spatjes regen en schakelt dan de ruitenwissers in, en als het harder gaat regenen zet hij de ruitenwissers ook in een snellere stand. Kilometers rijden met een exacte snelheid? Dan is de cruise control je vriend! Ook is de Volkswagen uitgerust met: automatisch dimmende binnenspiegel, lederen stuur en versnellingspook, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en boordcomputer.

Pragmatisch en veilig als deze auto is, beschikt hij over diverse veiligheidssystemen. Deze auto waarschuwt de bestuurder als die tekenen van vermoeidheid vertoont en kan zo ernstige ongelukken voorkomen. Op een helling houdt hill hold control de handrem vast totdat u weer gas geeft.

Een proefrit maken met deze Volkswagen Golf Variant? Natuurlijk! Bel even voor een afspraak!

De geadverteerde prijs betreft een scherpe ‘meeneemprijs’. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor 6 maanden volledige Bovag garantie wanneer u een auto bij ons aanschaft, hiervoor hanteren wij een Full Service Pakket. Inruil van uw auto of motor is ook mogelijk. Voor meer informatie kijkt u op www.bcsvankuyk.nl of kunt u contact opnemen met een van onze verkoopadviseurs. U kunt u vraag ook stellen via WhatsApp tijdens openingstijden op tel. nr. +31224212577.

Alle moeite is genomen om de informatie op deze internetsite zo accuraat en actueel mogelijk weer te geven. Fouten zijn echter nooit uit te sluiten. Vertrouw daarom niet alleen op deze informatie, maar controleer bij aankoop de zaken die uw beslissing zouden kunnen beïnvloeden.

Opties
'Climatronic' airconditioning (PH2)
16" lichtmetalen velgen "Atlanta" (PJ1)
Alcantara/stof "Clark" interieur (WL4)
audio-navigatie full map + hard disk
alarm klasse 1(startblokkering)
alarmsysteem
Anti Blokkeer Systeem
Anti doorSlip Regeling
bestuurdersairbag
binnenspiegel automatisch dimmend
Black (A1A1)
Bluetooth telefoonvoorbereiding
Garanties
Nap